12 Nisan 2013 Cuma

Parti Adası..

Dün daha önceden içini gezdiğimiz Parti Adasına gittik. 2 kattan oluşuyor Parti Adası... Üst katını aktiviteler yapılması için tasarlamışlar. Alt katıda enerjilerini tüketmek için oyun alanı yapılmış. Biizimkiler full enerjiyle gittikleri için onları hemen alt kata indirdik:)


Bol bol koşup koşup oturma kıvamına geldiklerinde yukarıdaki aktivite bölümüne çıkardık... Tabi bize öle gelmiş; onlarda enerji biter mi hiç:)


Öğretmenler olsun, çok ilgililer biz annelere oturmak için çok zaman kalıyor. Hatta kahvemi sıcak içebildim:) Bu da benim arayıpta bulamadığım bir şey; öğretmenlerin ilgilenip annelerin oturduğu yerler yok denecek kadar az. Yaşları küçük olduğu için anneler ile beraber oyun oynanılan, oyun grupları oluyor genellikle.


Çok güzel sıcak bir ortam var. Benim için özellikle oyun harici aktiviteler yapılabilmesi çok önemli. Çünkü evde olsun dışarıda parkta olsun, yeterince koşup oyun oynama şansı olabiliyor. Ama bu şekilde aktiviteleri arkadaşlarıyla beraber yapma olasılığı pek bulunmuyor.
Ama burası her şeyi yapabileceğiniz, hem sizin hemde bebenizin zevk alacağı iyi düşünülüp tasarlanmış bir yer...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder