3 Mart 2013 Pazar

Atakan kitapları...




 Dişlerini fırçalamaya alışıyor kitabında annesinin Atakan' ı dişlerini fırçalamaya nasıl ikna ettiğini okuyacaksınız. Atakan' ın bu yeni edindiği alışkanlığı kime kazandırmak istediğine inanamayacaksınız.










Bu kitapları gördüğümde o kadar şaşırdım ki.... Atakan adının bir kitap kahramanı olarak kullanılacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. O kadar çok sevindim ki serinin diğer kitaplarını aramaya başladım. Her kitap farklı bir macera ver her macera bir ders verme niteliğinde. Yazıları çok fazla olmamakla birlikte konu sade bir şekilde anlatılıyor. Atakan resimlerini çok seviyor, kitabı pek okuyabildiğimiz söylenemez... Ama ileride ona çok güzel hatıra olacaklar.



Atakan’ın annesiyle babası birkaç günlüğüne iş seyahatine çıkarlar. Atakan’a ve Çomar’a göz kulak olmak, Atakan’ın anneannesine düşer. Akşam yatmadan önce masal okumak isterler ama anneanne gözlüklerini kaybeder. Atakan da oyuncak tavşanını kaybedince işler karışır.














Atakan, sevgili köpeği Çomar’la birlikte bahçede inşaatçılık oynar. Fakat Çomar, Atakan’ın kazdığı tüneli çökertir. Bunu gören babası Atakan’ı teselli etmek için kendi çalıştığı şantiyeye götürmeye karar verir. Atakan şantiyede muhteşem bir gün geçirir…









Babası da inşaatçı olunca bu kitabı görür görmez aldım.. Resimleri çok eğlenceli.. Ben bile kitaplara bakmaktan zevk alıyorum. 

2 yorum:

  1. Kitabı görür görmez yaşadığın heyecana tereddüt etmeden bir an bile düşünmeden satın almak istediğine eminim:) kapak resimleri güzel görünüyor Karakter eğitimi veren kitapların sayısı arttı ne mutlu:) Atakan da minik bir kitap kurdu olsun inş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inş. kitapları sever. şimdilik tatlarını çok seviyor. bide resimlerine bıkmadan bakıyor. Atakan adında kitap serisinin olmasıda ayrıca çok hoşuma gitti. değişik geldi...ve evet çok heyecenlandım:)

      Sil